Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní jednání v ruštině (UJP / RBK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UJP / RBK - Obchodní jednání v ruštině, Ústav jazykové přípravy, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Obchodní jednání a jeho druhy- Pravidla a etika obchodního jednání- Struktura obchodního jednání- Prezentace podniku, její cíle- Druhy, struktura a program prezentací- Formy prezentací- Pozvání na výstavu a jeho strukturaDoplňkové informace pro studenty kombinované formy studia jsou v COURSEWARE.

Získané způsobilosti

Student je schopen: - identifikovat klíčové charakteristiky úspěšného jednání a role účastníků- vyjádřit se adekvátními jazykovými prostředky v různých fázích jednání- napsat zápis z jednání- vést a aktivně se účastnit obchodního jednání

Literatura

Mrověcová, Ljuba. Obchodní ruština. Brno, 2007. ISBN 978-80-251-1598-5.Žukovskaja, E E. a kol. Kurs dlja biznesmenov. Peregovory, kontrakty, vstreči. Moskva, 1993. Kozlova, Tatiana, Vavrečka, Mojmír, Lepilova, Libuše, kurlova, Irina, Kulgavčuk, Marina. Dogovorilis! Obchdujeme, podnikáme a komunikujeme v ruštině. Plzeň, 2004. ISBN 80-7238-155-5.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu:1) Překlad odborných ekonomických článků vztahujících se k tématu diplomové práce.2) Splnění 1 zápočtového testu minimálně na 70%, zápočtový test lze opakovat jedenkrát.3) Splnění úkolů v rámci samostudia - upřesněno na COURSEWARE, aktivní účast na cvičení.Specifikace požadavků pro studenty kombinované formy studia je v COURSEWARE.

Garant

Mgr. Václav Trejbal, CSc.

Vyučující

Mgr. Václav Trejbal, CSc.