Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Hospodářská ruština 4 (UJP / RC8D)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UJP / RC8D - Hospodářská ruština 4, Ústav jazykové přípravy, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Obchodní dopis a jeho struktura- Stylistické a jazykové zvláštnosti obchodních dopisů- Poptávka a odpověď na poptávku- Nabídka a odpověď na nabídku- Smlouva a její závazné části- Změna smlouvy- Reklamace kvality- Reklamace množství- Upomínkové dopisy- Dopisy malých forem- Pozvání k účasti na veletrhu či výstavěDoplňkové informace pro studenty kombinované formy studia jsou v COURSEWARE.

Získané způsobilosti

Student je schopen:- vést obchodní korespondenci s různorodým tématickým obsahem podle ruské státní normy

Literatura

Hutarová, Marcela; Hucl, Vladimír. Ruská obchodní korespondence. Vyd. 1. Praha : Ekopress, 1997. ISBN 80-901991-8-6.Vavrečka, Mojmír; Kupcevičová, Jelena. Obchodní korespondence v ruštině. Vyd. 1. Brno : Computer Press, 2005. ISBN 80-251-0588-1.Mrověcová, Ljuba. Obchodní ruština = [Russkij jazyk v torgovle] : vše, co potřebujete pro rozvoj písemného i ústního projevu. Vyd. 1. Brno : Computer Press, 2007. ISBN 978-80-251-1598-5.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu:1) Splnění úkolů zadaných v COURSEWARE. 2) Splnění 2 zápočtových testů na minimalně 70%, zápočtový test lze opakovat jedenkrát. 3) Písemná a ústní zkouška.Specifikace požadavků pro studenty kombinované formy studia je v COURSEWARE.

Garant

Mgr. Václav Trejbal, CSc.

Vyučující

Mgr. Václav Trejbal, CSc.