Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Španělština 8 (UJP / S8)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UJP / S8 - Španělština 8, Ústav jazykové přípravy, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod.2. Hudba. Jazyk hudby.3. tisková konference.4. Sporty.5. Sportovci, sportovní události.6. Vyjádření pochyb. Cestování, volný čas.7. Vliv televize.8. Co by se stalo kdyby.9. Podnik.10. Bohaté a chudé země. Společenství.11. Přísloví.12. Opakování.13. Závěrečný zápočtový test.

Získané způsobilosti

student umí:- vyjádřit podmínku, přípustku odpovídající gramatickou strukturou- vyjádřit činnosti v čase, jejich počátek, ukončení odpovídající lexikální a gramatickou strukturou- mluvit o nejznámějších kulturních reáliích Latinské Ameriky- využít složitých gramatických a lexikálních struktur k popisu události a jejímu hodnocení- aktivně využívat možnosti španělštiny k vyjádření různých možností průběhu, počátku a konce - pohovořit o svých zálibách, o sportu- aktivně používat gramatické struktury k vyjádření přání- vést formální rozhovor např. v bance

Literatura

Moreno, Concha; Moreno, Victoria; Zurita, Piedad. Avance : curso de espa?ol : nivel intermedio-avanzado. 3 ed. Madrid : Sociedad general Espaňola de librería, 2005. ISBN 84-9778-045-0.Abanico. Curso Avanzado de Espanol Lengua Extranjera. Difusión, Madrid, 2000. Diploma superior : preparación para el Diploma Superior de Espaňol lengua extranjera. Eldesa, Madrid, 1999. Matte,Bon,F. Gramática comunicativa del espaňol. De la lengua a la idea. Encinar Angeles. Uso interactivo del vocabulario.

Požadavky

- pravidelná docházka na seminář - plnění zadávaných úkolů- 2 domácí slohové práce- průběžný test- min. 75% úspěšnost v závěrečném testu

Garant

Margarita Gianino Sánchez, M.A.