Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Gastroturistika (Plzeňský kraj)

RTF
Stáhnout kompletní materiál zdarma (7.28 kB)

Níže je uveden pouze náhled materiálu. Kliknutím na tlačítko 'Stáhnout soubor' stáhnete kompletní formátovaný materiál ve formátu RTF.

Hodnotitelská komise složená z odborníků, ze všech přihlášených výrobků, které splnili náležitosti stanovené dle metodiky pro udělení značky (obecné, specifické a regionální), hodnotí a vybírá vítězné výrobky. Na základě doporučení pak ministr zemědělství uděluje značku „Regionální potravina“ vítězným výrobkům v devíti kategoriích, a to na dobu 4 let. V Plzeňském kraji tak doposud získalo ocenění 23 výrobků.

1. Masné výrobky tepelně opracované včetně uzených mas

Výrobek: Přešínská játrová paštika zauzená

2. Masné výrobky trvanlivé

Výrobek: Brodská klobása

3. Sýry včetně tvarohu

Výrobek: Přírodní sýr

5. Pekařské výrobky včetně těstovin

Výrobek: Kváskový chléb pšenično-žitný

6. Cukrářské výrobky včetně cukrovinek

Výrobek: Klatovské duo řezy

7. Alkoholické a nealkoholické nápoje

Výrobek: Nebílovský mošt – příchuť jablko - hruška

8. Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě

Výrobek: Lahodný křimický zelný salát s koprem

9. Ostatní

Výrobek: Jahodová zmrzlina

Témata, do kterých materiál patří