Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




MIKROORGANISMY V POTRAVINÁŘSTVÍ

DOCX
Stáhnout kompletní materiál zdarma (18.87 kB)

Níže je uveden pouze náhled materiálu. Kliknutím na tlačítko 'Stáhnout soubor' stáhnete kompletní formátovaný materiál ve formátu DOCX.

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PREVENCE ALIMENTÁRNÍCH NÁKAZ PODLE WHO

• SPRÁVNÝ VÝBĚR POTRAVIN

• TEPELNÁ ÚPRAVA JÍDLA

• TEPELNĚ UPRAVENÁ JÍDLA ZKONZUMOVAT BEZPROSTŘEDNĚ PO UVAŘENÍ

• PEČLIVÉ SKLADOVÁNÍ HOTOVÉHO TEPELNĚ UPRAVENÉHO JÍDLA

• PŘI OHŘÍVÁNÍ HOTOVÉHO POKRMU OHŘÍVAT DŮKLADNĚ

• ZAMEZIT KONTAKTU MEZI SYROVÝMI A VAŘENÝMI POKRMY

• DŮKLADNÉ MYTÍ RUKOU

• UDRŽOVÁNÍ VŠECH KUCHYŇSKÝCH POVRCHŮ V ČISTOTĚ

• OCHRANA POKRMŮ PŘED HMYZEM, HLODAVCI A JINÝMI ZVÍŘATY

• K PITÍ I PŘÍPRAVĚ POKRMŮ POUŽÍVAT POUZE PITNOU VODU Z NEZÁVADNÝCH ZDROJŮ

Témata, do kterých materiál patří