Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Cvičení č. 2 Látkové složení živých organismů II

DOCX
Stáhnout kompletní materiál zdarma (22.9 kB)

Níže je uveden pouze náhled materiálu. Kliknutím na tlačítko 'Stáhnout soubor' stáhnete kompletní formátovaný materiál ve formátu DOCX.

Konkrétně, co se týká obsahu organických a anorganických látek rybí svaloviny, měl by zde být správný podíl cca 88 % organických látek a cca 12 % anorganických látek. Vepřová svalovina by správně měla obsahovat až cca 97 % organických látek a pouze cca 3 % anorganických látek. U vepřových jater by měl být správný podíl cca 90 % organických látek a cca 10 % anorganických látek. Tuk by měl správně obsahovat až cca 93 % organických látek a jen cca 7 % anorganických látek. U kuřecí svaloviny by správný podíl měl být cca 89 % organických látek a cca 11 % anorganických látek.

Témata, do kterých materiál patří