Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




14. Essen und Trinken DACH

DOCX
Stáhnout kompletní materiál zdarma (31.62 kB)

Níže je uveden pouze náhled materiálu. Kliknutím na tlačítko 'Stáhnout soubor' stáhnete kompletní formátovaný materiál ve formátu DOCX.

E

Rezept

Barsch mit Eierbutter

Barsche schuppen, ausnehmen. Filetieren. Mit Zitronensaft beträufeln. Salzen.

Leicht mit der Pfeffermüle drübermahlen. In wenig Wasser und etwas Weibwein in gut 10 Minuten gar dünsten. Mit gehackter Petersilie und hartgekochten, feingewürfelten Eiern bestreuen. Butter erhitzen. Ganz leicht bräunen. Darüber verteilen. Ei und Petersilie anlegen.

Beilagen: Kopfsalat und Petersilienkartofflen.

Zutaten:

4 kleinere Barsche (etwa 750 g)

Saft einer Zitrone, Salz

weißer Pfeffer

1/4 1 Weißwein

1 Bund Petersilie

2 hartgekochte Eier

50 g Butter

Vorbereitung: 20 Minuten.

Zubereitung: 15 Minuten.

Témata, do kterých materiál patří