Klimešová Lucie- Dietní systém ve zdravotnických zařízení
Níže je uveden pouze náhled materiálu. Kliknutím na tlačítko 'Stáhnout soubor' stáhnete kompletní formátovaný materiál ve formátu DOCX.
MARTINÍK, Filip. Základy dietního systému. 2021. online. Dostupné z: https://is.muni.cz/el/med/podzim2021/BZNT031p/um/Zaklady_dietniho_systemu.pdf [cit. 2024-10-17].
Ministerstvo zdravotnictví České republiky. Zabezpečení výživových potřeb pacientů v nemocnicích. Výživa v nemocnicích. 18. 4. 2024. online. Dostupné z: https://www.nzip.cz/clanek/1864-zabezpeceni-nutricnich-potreb-pacientu [cit. 2024-10-17].
SHARMA, Sangita a kolektiv. Klinická výživa a dietologie: v kostce. Praha: Grada Publishing a.s., 240 s. online 2018. ISBN 978-80-271-0538-0.
SVAČINA, Štěpán a kolektiv. Klinická dietologie. Praha: Grada, 384 s. 2008. ISBN 978-80-247-2256-6.
SEZNAM POUŽITÝCH OBRÁZKŮ
Obrázek 1: Jednotný dietní systém. In: Johanidesová, Olga. Jednotný dietní systém. 2010. online. Dostupné z: https://docplayer.cz/17260739-Jednotny-dietni-system.html [cit. 2024-10-17].
Obrázek 2: Co o nás vypovídá BMI. feedit.cz. online. 2023 Dostupné z: https://feedit.cz/2023/05/10/co-o-nas-vypovida-bmi/[cit. 2024-10-17].
Obrázek 3: Celkový stav výživy, Tabulka 5.5: In: SVAČINA, Štěpán. Klinická dietologie. Praha: Grada. s. 59. online. 2008. ISBN 978-80-247-2049-4. Dostupné z: https://www.bookport.cz/kniha/klinicka-dietologie-2811/ [cit. 2024-10-17].