9. F&B Management
Níže je uveden pouze náhled materiálu. Kliknutím na tlačítko 'Stáhnout soubor' stáhnete kompletní formátovaný materiál ve formátu DOCX.
Catering
poskytují ho specializované firmy, které nabízí špičkovou gastronomii, jak ve vlastních prostorech, tak i mimo ně (zahrady, kulturně-historické památky, statky)
Catering zahrnuje především nabídku:
Gastronomický služeb (bankety, rauty, …)
Možnost zajištění akcí v různých místech (historické prostory, firemní či rodinné prostředí nebo přímo pod širým nebem)
Služby pro různý počet hostů
Doplňky gastronomických služeb (menu, květinová výzdoba, pronájem a stavba velkokapacitních stanů, technika → tlumočení, tlumočnická zařízení, osvětlení, videoprojekce, hudební program, fotograf, …)
Podmínkou pro fungování těchto služeb je vlastnit výrobní a skladovací prostory, mít technické vybavení a dostatečný počet inventáře → vozidla s chlazením a mrazením, konvektomaty, sedací a stolový inventář, inventář na nápoje a pokrmy, přepravky, prádlo, stany, deky apod.
Rozmanitost společenských a firemních akcí je podřízena též ročním obdobím
Začátek roku je většinou ve znamení večírků, plesů, novoročních setkání a dalších slavnostních akcí. Tyto společenské akce bývají nezřídka doplněny kulturním hudebním programem nebo módními přehlídkami a je obvyklé, že předpokládaným oděvem účastníků je večerní toaleta.
Období jara je spojeno se školeními, eventy, kongresy, barbecue party, ale i významnými kulturními událostmi, jako je např. Pražské jaro.
Letní období je na pořádání společenských podniků skromnější, neboť je čas dovolených, ale je to období konání svateb, svatebních hostin a teambuildingových akcí.
Podzim a závěr roku je ve znamení firemních večírků, vánočních setkání zaměstnanců a partnerů.