Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




RVP ZV 2016

PDF
Stáhnout kompletní materiál zdarma (1.76 MB)

Níže je uveden pouze náhled materiálu. Kliknutím na tlačítko 'Stáhnout soubor' stáhnete kompletní formátovaný materiál ve formátu PDF.

výsledky 

ČSP-3-3-02  pečuje o nenáročné rostliny 
Očekávané výstupy – 2. období žák 
ČSP-5-3-01  provádí jednoduché pěstitelské činnosti, samostatně vede pěstitelské pokusy 

a pozorování 

ČSP-5-3-02  ošetřuje a pěstuje podle daných zásad pokojové i jiné rostliny 
ČSP-5-3-03  volí podle druhu pěstitelských činností správné pomůcky, nástroje a náčiní 
ČSP-5-3-04  dodržuje zásady hygieny a bezpečnosti práce; poskytne první pomoc při 

úrazu 

Minimální doporučená úroveň pro úpravy očekávaných výstupů v rámci podpůrných opatření: žák 
ČSP-5-3-01p  dodržuje základní podmínky a užívá postupy pro pěstování vybraných rostlin 
ČSP-5-3-02p  ošetřuje a pěstuje podle daných zásad pokojové i jiné rostliny a provádí 

pěstitelská pozorování 

ČSP-5-3-03  volí podle druhu pěstitelských činností správné pomůcky, nástroje a náčiní 
ČSP-5-3-04p  dodržuje zásady hygieny a bezpečnosti práce; poskytne první pomoc při úrazu 

na zahradě 

Část C 

Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání 

MŠMT Praha 2015 

 106 

Učivo   základní podmínky pro pěstování rostlin, půda a její zpracování, výživa rostlin, osivo 
  pěstování rostlin ze semen v místnosti, na zahradě (okrasné rostliny, léčivky, koření, zelenina aj.) 
  pěstování pokojových rostlin 
  rostliny jedovaté, rostliny jako drogy, alergie 
 

PŘÍPRAVA POKRMŮ Očekávané výstupy – 1. období žák 
ČSP-3-4-01  připraví tabuli pro jednoduché stolování 
ČSP-3-4-02  chová se vhodně při stolování Minimální doporučená úroveň pro úpravy očekávaných výstupů v rámci podpůrných opatření: žák 
ČSP-3-4-01p  upraví stůl pro jednoduché stolování  
ČSP-3-4-02  chová se vhodně při stolování 
Očekávané výstupy – 2. období žák 
ČSP-5-4-01  orientuje se v základním vybavení kuchyně  
ČSP-5-4-02  připraví samostatně jednoduchý pokrm 
ČSP-5-4-03  dodržuje pravidla správného stolování a společenského chování 
ČSP-5-4-04  udržuje pořádek a čistotu pracovních ploch, dodržuje základy hygieny 

Témata, do kterých materiál patří