RVP ZV 2016
Níže je uveden pouze náhled materiálu. Kliknutím na tlačítko 'Stáhnout soubor' stáhnete kompletní formátovaný materiál ve formátu PDF.
a bezpečnosti práce; poskytne první pomoc i při úrazu v kuchyni
Minimální doporučená úroveň pro úpravy očekávaných výstupů v rámci podpůrných opatření: žák 
ČSP-5-4-01p  uvede základní vybavení kuchyně  
ČSP-5-4-02  připraví samostatně jednoduchý pokrm 
ČSP-5-4-03p  dodržuje pravidla správného stolování a společenského chování při stolování 
ČSP-5-4-04  udržuje pořádek a čistotu pracovních ploch, dodržuje základy hygieny 
a bezpečnosti práce; poskytne první pomoc i při úrazu v kuchyni
-
uplatňuje zásady správné výživy
Učivo
  základní vybavení kuchyně 
  výběr, nákup a skladování potravin 
  jednoduchá úprava stolu, pravidla správného stolování 
  technika v kuchyni – historie a význam 
2. stupeň
PRÁCE S TECHNICKÝMI MATERIÁLY Očekávané výstupy žák 
ČSP-9-1-01  provádí jednoduché práce s technickými materiály a dodržuje 
technologickou kázeň
ČSP-9-1-02 řeší jednoduché technické úkoly s vhodným výběrem materiálů, pracovních
nástrojů a nářadí
ČSP-9-1-03 organizuje a plánuje svoji pracovní činnost
Část C
Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání
MŠMT Praha 2015
107
ČSP-9-1-04  užívá technickou dokumentaci, připraví si vlastní jednoduchý náčrt výrobku 
ČSP-9-1-05  dodržuje obecné zásady bezpečnosti a hygieny při práci i zásady bezpečnosti 
a ochrany při práci s nástroji a nářadím; poskytne první pomoc při úrazu
Minimální doporučená úroveň pro úpravy očekávaných výstupů v rámci podpůrných opatření: žák 
ČSP-9-1-01p  získá základní vědomosti o materiálech, nástrojích a pracovních postupech; 
provádí jednoduché práce s technickými materiály a dodržuje technologickou 
kázeň 
ČSP-9-1-02 řeší jednoduché technické úkoly s vhodným výběrem materiálů, pracovních
nástrojů a nářadí
ČSP-9-1-03p  organizuje svoji pracovní činnost 
ČSP-9-1-04p  pracuje s jednoduchou technickou dokumentací, orientuje se v pracovních 
postupech a návodech
ČSP-9-1-05 dodržuje obecné zásady bezpečnosti a hygieny při práci i zásady bezpečnosti
