Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Potravinářská technologie (Pt)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Pt - Potravinářská technologie.

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení
Bourání masa a masná výroba Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Minerální látky Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Morfologie a fyziologie buňky Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Podpůrná a svalová soustava jatečních zvířat Maturita, státnice 16.03.2025 19:29 0
Pohlavní, nervová, kožní, endokrynní žlázy Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie chleba Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie čokolády Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie cukru Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie kynutého pečiva Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie mléka Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie mouky Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie nekynutého a trvanlivého pečiva Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie ovoce Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie škrobárenství Maturita, státnice 16.03.2025 19:29 0
Technologie těstovin Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Technologie tuků Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Trávicí soustava Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Trávicí, vylučovací, dýchací a cévní soustava jatečních zvířat Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Vitamíny Maturita, státnice 16.03.2025 19:29 0
Výroba sladu, piva, nápojů Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Výroba vína a lihovin Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Významné MO v potravinářském průmyslu Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Základní živiny Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Zásady racionální výživy Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0
Zpracování masa Maturita, státnice 16.03.2025 19:30 0